Ga naar inhoud

Secuinia Free Software


dodgeboy

Aanbevolen berichten

hier een tooltje dat al uw software up to date brengt

Download Secunia Personal Software Inspector voor xp,vista,win7

Behalve door middel van Windows Update en de updates van uw virusscanner is het verstandig om alle software op uw pc bij de tijd te houden. Secunia Personal Software Inspector (PSI) helpt daarbij.

Secunia PSI bekijkt welke programma's allemaal op uw pc staan en geeft vervolgens aan of u de laatste up-to-date versie heeft van deze software. Als uw software verouderd is downloadt Secunia PSI automatisch de laatste versie of wijst u op de update. In het laatste geval die u nog handmatig te updaten, maar Secunia PSI wijst u wel naar de downloadlink. Zo mist u nooit meer een beveiligingsupdate van een programma en is uw pc-gebruik weer wat veiliger.

groetjes dodgeboy

aangepast door kape
dubbelpost verzameld
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

hier ( Secunia Personal Software Inspector (PSI) | Gratis Software Site ) vind je meer uitleg over dit programma, screenshot en eveneens gratis download.

Grtjs.

P.S. topic is dubbele post van dit topic : ( http://www.pc-helpforum.be/f251/gratis-software-secunia-personal-software-inspector-31335/ )

aangepast door Asus
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.