Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
kape

Afdrukkosten printer berekenen

  Aanbevolen berichten

  Voordat u een printer aanschaft, of dit nu een inkjet- of laserprinter is, is het interessant om te kijken naar de afdrukkosten. Computertotaal heeft een rekentooltje gemaakt om je hiermee te helpen of waarmee je tevens twee printers kunt vergelijken als je voor een nieuwe aankoop staat.

  Vul in het Excel-werkblad in hoeveel afdrukken je maakt, wat de printer kost en wat de kostprijs van de cartridges is. Er wordt vervolgens uitgerekend wat een tekstdocument en kleurendocument kost, waarbij wordt uitgegaan van vijf procent dekking. De papierprijs is niet meegenomen in deze berekening.

  Interessant tooltje al je moet beslissen om een nieuwe printer aan te kopen. Je kan het hier bij Computertotaal uitproberen.

  Bron: Computertotaal.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.