Ga naar inhoud

P.C. start niet meer op.


bkwatch
 Delen

Aanbevolen berichten

goedemorgen, Ik heb het volgende probleem. Als ik mijn pc wil opstarten gaat hij tot windows starten en geeft vervolgens een zwart scherm. Alleen de muis aanwijzer werkt en af en toe het ronde tekentje dat hij aan het zoeken is. Het probleem is ontstaan nadat ik een filmpje via yuo tube wilde downladen . Het programma gaf aan dat ik een nieuwe versie moest installeren. Toen ik dat gedaan had kreeg ik een schermpje met een foutmelding. Dit schermpje was niet meer te verwijderen en heb ik de pc proberen te risetten om de instantie vervolgens opnieuw te proberen .Met het bovenstaande resultaat. Hopende dat u mij kunt helpen. Groeten Bert

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo clarkie, Als ik via f8 start krijg ik een blauw scherm met daar op de boot device .Na op enter te hebben geklikt krijg ik een ander scherm. Met de volgende mogelijkheden normaal starten, veilige modus, veilige modus met netwerkmogelijkheden en veilige modus met opdrachtprompt. verder niets. heb deze allemaal geprobeerd, zonder resultaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Probeer dan eens of je een systeemherstel kan uitvoeren d.m.v. een systeemherstelschijf.

Hoe je die systeemherstelschijf maakt en hoe je daar mee het systeemherstel moet uitvoeren vindt je terug in deze link. (klik erop)

Lost dat je probleem niet op voer dan eens een opstartherstel uit via diezelfde systeemherstelschijf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...