Ga naar inhoud

KB2820197 probleem met update uitvoeren.


Gertie134
 Delen

Aanbevolen berichten

KB2820197: Cumulatieve beveiligingsupdate voor ActiveX Killbits voor Windows 7 voor x64-systemen

Installatiedatum: ‎20-‎5-‎2013 21:38

Installatiestatus: mislukt

Foutdetails: Code 800B0100

Type update: belangrijk

Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld bij een softwareproduct van Microsoft dat invloed kan hebben op uw systeem. Installeer deze update van Microsoft om uw systeem hiertegen te beveiligen. Zie voor een complete lijst met problemen die in deze update zijn opgenomen het bijbehorende Microsoft Knowledge Base-artikel. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer wellicht opnieuw opstarten.

Al diverse malen heb ik geprobeerd deze update uit te voeren, maar krijg steeds hetzelfde te zien............is dit een bekend probleem voor de kenners onder ons?? Ik heb weinig tot geen verstand van dit soort zaken......:embarassed:

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dankjewel voor je snelle reaktie. Helaas heeft dit geen soelaas geboden. Een herinstallatie was nodig en is nu bezig. Ik heb contact gehad met de Microsoft Technische Dienst en die hebben een stel controles uitgevoerd. Hieruit kwam dat Windows 7 opnieuw erop gezet moet worden. Nu nog even 137 (!!!!!) updatejes draaien en dan is ie weer als vanouds (hoop ik............................)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...