Ga naar inhoud

Laptop herkent ineens externe harde schijf niet meer(samsung G3) HELP


 Delen

Aanbevolen berichten

Hey,

Al enige tijd maak ik gebruik van een externe hardschijf (samsung g3) en nu ineens kan ik deze niet meer openen.

Mijn computer geeft wel aan dat het apparaat naar behoren werkt, bij apparaten zie ik ook dat deze aangesloten is en dat deze geeft aan dat het werkt.

Maar bij schijven kan ik deze niet meer terug vinden.

Ik heb al via schijfbeheer gekeken of ik hem kon vinden.

Ik zie daarnaast de standaard schijven en ook een schijf 1 die geen stationsletter heeft. (zo noem ik het maar even :). Als ik probeer om dit toe te wijzen dan geeft hij een foutmelding. Dat de consoleweergave niet is bijgewerkt en dat je moet vernieuwen of de computer opnieuw moet opstarten. Dit heb ik nu 2x gedaan (vernieuwen en opstarten) maar steeds met hetzelfde resultaat. Heb de laptop ook even aan laten staan in de hoop dat hij even tijd nodig had maar helaas.

post-44570-1417705498,823_thumb.jpg

Iemand een idee wat ik nog kan doen?

Daarnaast een andere vraag maar wellicht dat deze ook meteen opgepakt kan worden. Mijn laptop (HP) heeft af en toe last van een flikkerend scherm. Iemand een idee waar ik dit het beste kan laten maken in omgeving Amsterdam. Ik wil niet dat een of andere prutser , ja sorry, dit doet.

Hoor graag van jullie,

Gr Jess

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je in "systeembeheer" de letter van die blanco schijf toegewezen via "Stationsletter & Paden Wijzigen" -> Toevoegen -> Letter kiezen ... en dan OK ? Indien je deze procedure gevolgd hebt, welke foutmelding krijg je dan exact ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.