Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
kape

Weg met vermoeide ogen

  Aanbevolen berichten

  Zit je ook de hele dag achter je pc? Misschien voelen je ogen na een tijd vermoeid aan. Niet zo leuk, maar met F.lux is dat probleem van de baan. Deze toepassing stelt automatisch de schermkleuren bij, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Dat levert bij de eerste start een rozige gloed op die met het verdwijnen van daglicht steeds dieper en voller wordt.

  De ongecompliceerde interface is erg eenvoudig. Dankzij de locatiezoeker kan je aangeven waar je woont, zodat het programma synchroon loopt met het verstrijken van dag en nacht. F.lux is wel geen aanrader voor grafische specialisten die niet zonder een monitor met waarheidsgetrouwe kleuren kunnen.

  Bron: Clickx.be

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.