Ga naar inhoud

te warm moederbord


ollem99
 Delen

Aanbevolen berichten


Kun je even onderstaande uitvoeren?

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

Speccysetup_zps67a9e41f.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het logje toont enkel een veel te hoge temperatuur voor je cpu en zeer zeker niet voor je moederbord.

Het lijkt me aangewezen dat je de koeler van de cpu eens verwijderd en vervolgens de cpu alsook het oppervlak van de koeler grondig schoonmaakt met een droge doek om alle restanten van de koelpasta te verwijderen.

Vervolgens breng je nieuwe pasta aan en bevestig je de koeler terug op de cpu,indien je dit niet aandurft dan is het aan te raden om dit door iemand te laten uitvoeren die verstand heeft van computers al dan niet door de lokale pc winkel.

Nu die hoge waarde van de cpu kan ook wel eens te wijten zijn aan een defecte sensor.

In elk geval laat je best het systeem eens grondig nakijken door iemand die bedreven is in dit soort zaken moest je het zelf niet aandurven.:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...