Ga naar inhoud

HitmanPro.Alert – Handleiding


kape
 Delen

Aanbevolen berichten

52341d8086d17-HMPA_-_Logo.PNG

HitmanPro.Alert is een gratis tool van Surfright, het bedrijf achter het bekende anti-malwareprogramma HitmanPro. Het is een aanvullende beschermingslaag, die je computer extra veiligheid biedt bij bvb. internetbankieren of online-winkelen. Dit vooral om te voorkomen dat malware en voornamelijk "banking-trojans" uw financiële gegevens kunnen onderscheppen. HitmanPro.Alert controleert de toestand van je browser(s) in real-time, het is dan ook enkel een aanvullende bescherming, die naast elk ander beveiligingspakket gebruikt kan worden.

DOWNLOADEN

HitmanPro.Alert kan je HIER downloaden. Het beveiligingspakket in eenvoudig te downloaden en installeren.

GEBRUIK

52341dd0d5ad0-HMPA_-_Download.PNG

HitmanPro.Alert heeft een simpele gebruikersinterface. Op de startpagina worden constant de actuele gegevens over het aantal alarmeringen en de laatste waarschuwingen getoond

52341dec7814c-HMPA_-_Alarmen.PNG

Een (beperkt) aantal instellingen kunnen door de gebruiker worden bepaald, de algemene instelling van het programma gebeurt automatisch, wat ook voor minder-ervaren computergebruikers een absoluut pluspunt is.

52341e03e2f8c-HMPA_-_Instellingen.PNG

BANKING TROJANS

Slimme malware - zoals “banking-trojans” – kan bvb. transactiegegevens wijzigen voordat die worden gecodeerd en verstuurd naar de bank. HitmanPro.Alert detecteert deze zogenaamde “Man-in-the-Browser”-aanvallen en informeert de gebruiker wanneer belangrijke systeemfuncties zijn omgeleid naar een niet-vertrouwd programma.

52341e2646c9b-HMPA_-_Intruder_Alert.PNG

Wanneer je zo'n melding ontvangt krijg je de mogelijkheid om onmiddellijk een scan uit te voeren met bvb. HitmanPro, waarmee je de gedetecteerde bedreiging van je computer kan laten verwijderen.

HitmanPro.Alert is beschikbaar als gratis programma en is geschikt voor 32-bits en 64-bits versies van Windows XP, Vista, 7 en 8. HitmanPro.Alert werkt probleemloos naast andere beveiligingsprogramma’s en is compatibel met alle antivirus-software. Het werkt met alle webbrowsers (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera en afgeleiden ervan).

Heb je problemen met malware of wil je iets meer weten over HitmanPro.Alert dan kan je terecht in ons forumonderdeel “Beveiliging & Privacy”.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...