Ga naar inhoud

Outlook 2010 opent niet meer via hyperlink (mail) vanuit een URL


Efkes

Aanbevolen berichten

Na een vastloper te hebben gehad in Outlook constateer ik dat als ik in een URL op een (mail)hyperlink klik dat er een nieuwe TAB in de brouwser wordt geopend maar niet een nieuwe mail in outlook 2010.

Graag oplossing, suggesties of ideeën.

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn outlook zat volledig vast. Het beeld was een wazig scherm. Toen kreeg ik de melding dat outlook zou worden afgesloten. Na opnieuw openen van outlook werden alle systemen gecheckt door outlook en een systeemscan en een hd scan. Alles werkt weer perfect. Ik weet niet eens zeker of dat er iets mee te maken heeft. Het liep (mogelijk toevallig) in die volgorde.

Mijn probleem is dat als ik in een URL een maillink bijv info@xxx.nl aanklik dan opent zich een tabblad van mijn browser ipv een nieuwe mail met in de AAN het aangeklikte mailadres

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Dag Efkes,

Indien dit allemaal probleemloos verlopen is en je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk. ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.