Ga naar inhoud

outlook express


gsmmer

Aanbevolen berichten

er gebeuren rare dingen op de pc,die van mijn schoonvader, deze draait onder xp. pc is ondertussen een jaar of 9 oud.

E-mail programma outlook express.

Bij het versturen van mails stuur hij zelf een bepaalde mail tot twintig keer door naar de ontvangers. alhoewel dit niet gevraagd is.

pc beveiliging is avg 2008.

Zolang als de pc opstaat stuurt hij dus die mails door, het rare is dat he tniet continue is, ondertussen gaan de andere verstuurde mails ook door.

Waar zou de fout kunnen zitten. -) pc die traag is en toch alles nog verstuurd door het vele klikken? Tis maar een gedacht van mij.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit zou (mogelijk) veroorzaakt kunnen worden door een corrupt .dbx-bestand van Outlook Express. Om uit te zoeken of dit inderdaad het geval is, zou je het volgende eens kunnen proberen.

Open een nieuwe map op het bureaublad (noem deze bvb. "Mails"). Zoek dan naar alle .dbx-bestanden. Dit zijn de bestanden waarin de berichten van OE zijn opgeslagen. Deze zitten normaal op de standaardlocatie C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\ Identities\... lang cijfer\Microsoft\Outlook Express. Vermits dit "verborgen bestanden" zijn, moet je wel eerst deze bestanden vrijgeven via "mapopties". Verplaats dan alle .dbx-bestanden naar de map Mails op het bireaublad. Sluit nu OE eerst af en start daarna OE terug op. Nu worden er nieuwe (lege) mappen in OE aangemaakt. Probeer dan met een aantal testberichten aan jezelf te sturen of de fout zich in deze nieuwe OE nog voordoet. En dan horen we wel hoe deze test is afgelopen voor (eventuele) verdere actie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.