Ga naar inhoud

[OPGELOST] weggegooide bestanden terug halen


ceesie

Aanbevolen berichten

Er is een grote hoop unerase programma'tjes op de markt (zoals R-studio wat ik altijd gebruik), maar het nadeel van die programma's is voor zover ik weet dat ze allemaal te betalen zijn, en geen enkele heeft een "10 dagen demo" oid. Je kan zien wat er teruggehaald kan worden, maar om effectief terug te kunnen halen moet je betalen voor een licentie.

Als je zo'n programma zou kopen;

- Schrijf NIETS meer naar je harde schijf. Download het programma met een andere computer, en installeer het op een USB-stick / externe harde schijf.

- Start je eigen computer, start het programma vanaf de usb-stick of de harde schijf & laat de volledige schijf scannen. Nu ga je een hoop files zien staan die je vroeger al eens weggegooid hebt. Duid die map met muziek die je niet wou weggooien aan, en laat ze recoveren naar een USB-stick of een externe harde schijf, maar NIET op de interne schijf laten schrijven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.