Ga naar inhoud

Oude desktop op Windows XP


Kikix

Aanbevolen berichten

Goedenamiddag,

Ik hoop dat ik in de juist rubriek zit ;-)

Onze oude desktop wordt niet meer gebruikt omdat Windows XP niet meer ondersteund wordt.

Wat kunnen we met de oude desktop en het tft scherm doen ? Alle software verwijderen, zo ja op welke manier ? Goed voor containerpark ? Nog nuttig voor donatie ? Of kan ik nog onderdelen recupereren ?

Alvast bedankt.

Groetjes,

K

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou kunnen overwegen om hem te blijven gebruiken en er een ander (gratis en veilig) besturingssysteem op te installeren zoals bijvoorbeeld Zorin OS.

Mocht je hem afvoeren naar het recyclagepark haal er dan zeker de harde schijf uit: je kan ze eventueel nog gebruiken als externe harde schijf (al dan niet in een behuizing) of je kan ze vernietigen (een drietal keer volledig doorboren met boormachine) zodat er niemand nog data kan van recoveren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk. ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.