Ga naar inhoud

PC reboot constant


Haykiris

Aanbevolen berichten

Het is zeer grappig (en tegelijkertijd vervelend) dat ik weer met zo een probleem te maken heb.. Mijn nieuwe PC herstart zichzelf continu op, terwijl er amper bestanden opzitten. Vreemde programma's heb ik ook niet gedownload..

Dus ja, ik heb vooralsnog jullie hulp nodig

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de handleiding gelezen en de stappen gevolgd, echter worden onder 'boot' andere dingen vermeld ipv hard drive, floppy drive enz.. Namelijk 'removable dev.', SATA:-code- en CDROM:-code-

Als ik op de genoemde dingen druk, dus op enter druk, zie ik vooralsnog niets wat te maken heeft met Hard drive.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aangezien je laatste berichten in je vorige topic over een andere PC gaan heb ik ze afsplitst en hier in een nieuw topic ondergebracht ... zo blijft alles overzichtelijk.

Krijg je bepaalde foutmeldingen ? ... heb je alle connecties / kabels al eens grondig gecheckt ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Graag een linkje naar een Speccy-logje:

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.