Ga naar inhoud

Asus laptop heeft opstart problemen door mislukte windows 7 installatie


Wouter2209

Aanbevolen berichten

Hallo,

ik heb een ASUS K53S laptop. Ik wilde op mijn laptop windows 7 opnieuw installeren. Tijdens de installatie viel mijn laptop uit. Wanneer ik mijn laptop nu weer probeer op te starten, staat er: 'uw computer is onverwacht opnieuw opgestart of er is een onverwachte fout opgetreden. de installatie van windows kan niet doorgaan. klik op OK om de computer opnieuw op te starten en start vervolgens de windows-installatie opnieuw als uw windows wilt installeren.' Wanneer ik de laptop opnieuw opstart krijg ik dit bericht weer. Ik heb een originele windows 7 dvd.

heeft iemand enig idee hoe ik hier verder mee moet? Ik kan niet in BIOS komen (tenminste F2 etc. lukt allemaal niet). Ik heb dom genoeg geen systeemherstel kopie gemaakt.

Groet,

Wouter

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik stel me nog altijd de vraag of je schijf een Windows installatie schijf is of een herstelschijf die je bij je laptop hebt gekregen of aangemaakt.

Is je recovery partitie (nog) aanwezig op je harde schijf.

Als je de Windows dvd plaatst moet je de laptop eens opnieuw opstarten en direct op ESC- toets drukken, selecteer dan je cd -rom station.

In de handleiding in bijlage lees je hoe je de laptop terug kan zetten naar fabrieksinstellingen en hoe je gebruik kan maken van de recovery schijf.

0413.pdf

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.