Ga naar inhoud

usb 3.0 poorten van laptop werken als usb 2.0 poorten ?


robocop67

Aanbevolen berichten

ik ben radeloos , ik krijg men probleem niet opgelost. ik heb een hp laptop met 4 usb poorten 2 zijn usb 2.0 en twee zijn usb 3.0 . nu werken de usb 3.0 poorten ook zoals de usb 2.0 poorten en weet niet hoe ik de poorten op usb 3.0 kan doen werken. ik heb al drivers geinstalleerd , helpt niet. weet het niet meer . ik bezit een externe HD van WD nen my passport ultra en die is usb 3.0 maar werkt nu usb2.0 en zou da graag normaal doen werken.

weet iemand raad?

dank bij voorbaat

mvg

robocop

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi robocop67,

Kan je de volledige type-aanduiding van je HP vermelden ? ... je kan deze terugvinden op de onderzijde van het toestel, de originele verpakking, aankoopfactuur.

Graag eveneens een link naar Speccy-logje:

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.