Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
samaiphon

hoe ongewenste mails blokkeren in Windows 7?

  Aanbevolen berichten

  ik was gewoon om met Windows Xp te werken en daar kende ik alles goed maar nu in Windows 7 kan ik zeer slecht mijn weg vinden...

  ik heb al eens de adressen van sommigen in de adresbalk in een lijst met geblokkeerde afzenders gezet maar ik vind dat nergens meer terug.

  ik gebruik Mozilla Firefox.

  sommige afzenders hebben GEEN mogelijkheid om "uit te schrijven" grrrr!

  dus die wil ik blokkeren in een lijst met ongewenste afzenders!

  alle hulp is dus welkom...

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Mozilla Firefox is een browser en geen e-mailprogramma.

  In de titel staat ongewenste mails blokkeren, wil je die mails blokkeren in de webmail van Yahoo zelf of heb je zoals ook in je ander bericht reeds gevraagd is een e-mailprogramma op je pc staan dat je gebruikt zoals Windows live mail ?

  Hoe je in Yahoo zelf adressen kan blokkeren lees je hier.

  aangepast door clarkie

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.