Ga naar inhoud

probleem met windows verkenner definitief oplossen


tokerman
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste,

Nadat ik via een ander forum zo wat alles geprobeerd heb om mijn problemen met windows verkenner op te lossen (ik krijg foutmeldingen wanneer ik door mijn documenten blader, gelijkaardig met foto s, enz...) wil ik er nu definitief vanaf geraken.

Ik ben aan het twijfelen om mijn pc naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Wat heb ik hier voor nodig? Ik heb hier bij mij bv 5 dvd s die zijn aangemaakt bij de eerste opstart van de laptop (windows 7, asus, 65x). Heb ik nog iets anders nodig? Hoe gaat dit in zijn werk?

of is het een meer verstandige keuze om een systeemherstel toe te passen?

Groeten,

Tom

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag tokerman,

welkom op PC-Helpforum.be. ;-)

Het valt inderdaad op dat je reeds elders een topic hebt geopend, wat nog niet afgerond is. Lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van problemen op meerdere fora aan te kaarten.

Door een dergelijke aanpak gaan de tips mekaar overlappen en ga je op den duur zelf de bomen door het bos niet meer zien. Tegenstrijdige adviezen zijn ook niet bevorderlijk voor een snelle oplossing.

Nu is het onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, zonder dat er dubbel werk wordt geleverd. Daarom zetten we dit topic (tijdelijk) "on hold", zo kan jij je ten volle concentreren op de reeds aangereikte tips op het andere forum.

PC Helpforum.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.