Ga naar inhoud

voeding kapot?


walterwill
 Delen

Aanbevolen berichten

Mijn Medion Akoya E7218 model MD 98680 heeft er de brui aan gegeven en omdat mijn waarborg verstreken is zie ik mij genoodzaakt experthulp in te roepen. Als ik de oplader insteek zie ik het oranje lichtje branden en dat gaat na een paar uren weer uit, dus de batterij lijkt op te laden, maar dat is ook alles. De laptop geeft verder geen kick en ik vrees dat de voeding eraan is. Die voeding lijkt in het mobo te zijn gebakken voor zover ik het zie en in dat geval zou dat dus vervangen moeten worden.

Ziezo ik heb dus een boel hints gegeven maar hoop dat ik het mis heb. Wie kan mij vertellen hoe ik de machine nog aan de praat kan brengen? Misschien helpt het als ik deze foto van het binnenwerk toon?

Met dank bij voorbaat.

post-6107-1417705953,5487_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Walterwill,

Een controle om te testen of het wel degelijk aan de voeding ligt zou zijn: een opgeladen accu aansluiten in uw laptop, en/of eens een andere oplader gebruiken. Maar ik vrees dat ik uw vermoedens moet bevestigen... Het niet opstarten en/of contact maken met de voeding ligt veelal aan een defect moederbord. Een hardware expert in uw buurt (een PC hersteller) zal voor meer duidelijkheid kunnen zorgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat WAARSCHIJNLIJK om een moederbord probleem, maar zoals ik eerder heb vermeld zal een hardware-specialist voor meer duidelijkheid kunnen zorgen en is zoieso aangeraden. Hopelijk is het toch geen moederbord probleem, maar het wijst er wel op. De kans is evengroot dat het ook aan de voeding kan liggen. Vermoedelijk onstaat er een kleine kortsluiting bij het aansluiten van de voeding. Je kan ons in ieder geval nog op de hoogte houden over de stand van zaken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.