Ga naar inhoud

Authenticatieprobleem bij verbinden mobiel met draadloos netwerk


timvdh
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste

We zijn enkele weken geleden verhuisd naar onze nieuwe woning. We hebben een telenetaansluiting, en de router staat op de benedenverdieping. Op de benedenverdieping gebruiken we deze ook als accesspoint voor de benedenverdieping. Op de bovenverdieping hadden we weinig bereik en daarom heb ik daar een Linksys-accesspoint bijgezet. Ik heb het dezelfde SSID gegeven en dezelfde beveiliging. Voor bijna alle apparaten werkt deze oplossing, ze schakelen ook probleemloos over van het ene accesspoint naar het andere, afhankelijk van signaalsterkte. Enkel bij onze smartphones (besturingssysteem Android) werkt dit niet. Daar krijg ik telkens melding dat er een authenticatieprobleem is. Ik kan het telkens oplossen voor één verdieping, maar als ik naar de andere verdieping ga krijg ik opnieuw hetzelfde probleem.

Zijn er instellingen die ik, naast SSID en beveiligingssleutels, nog gelijk moet stellen zodat dit probleem opgelost is? Bij onze Ipads, laptops,... hebben we dit probleem niet.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Tim

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.