Ga naar inhoud

wifi schakelaar


janusvm
 Delen

Aanbevolen berichten

Wifi schakelaar

Hallo allemaal! Ik heb dringend advies nodig. Ik heb een laptop Packard Bell LE11BZ met windows 8 erop. Nu is het geval dat ik wel wifi verbinding heb, maar de wifi schakelaar kleurt grijs. Dit wilt zeggen dat ik niet via F3 de schakelaar aan kan zetten en ook niet via pc-instellingen. Is er iemand die weet wat ik moet doen? Help!

Link naar reactie
Delen op andere sites

normaal gesproken wel, maar dat werkt niet, hij gaat wel naar vliegtuigstand en weer terug. ik heb de drivers geupdate, maar de knop wifi aan de rechterkant op het scherm van windows 8 blijft donker en die kan ik niet uit of aanzetten net zoals de knop voor vliegtuigstand.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

het probleem is ondertussen opgelost.

ik heb de laptop opnieuw opgestart en gelijk f2 ingedrukt gehouden om naar de bios te gaan . daarna met f9 de standaardwaarden van de bios teruggezet en vervolgens was mijn probleem weg.

toch bedankt voor alle moeite.

m vr gr jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.