Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
iEscape

Unchecky

  Aanbevolen berichten

  541ef573ea591-Schermafbeelding_2014-09-2

  Over Unchecky

  Unchecky is een handige en nuttige tool, die de computer beschermt tegen mogelijk ongewenste software en ervoor zorgt dat alléén het programma wordt geïnstalleerd welk u heeft gedownload.
  Unchecky draait als een service op de achtergrond, herkent vele installatie processen en past de instellingen zo aan dat deze extra ongewenste zaken niet geïnstalleerd worden.

  Unchecky schakelt de selectievakjes van ongerelateerde software automatisch uit. Plaats u per abuis bij een selectievakje toch een vinkje, dan wordt er een extra waarschuwing getoond.

  Sommige freeware programma’s proberen soms extra software aan te bieden en Unchecky waarschuwt u van zo’n ongewenste aanbieding.
  Unchecky houd zichzelf up-to-date.


  De uitgebreide handleiding van deze tool kunt u hier raadplegen.

  aangepast door iEscape

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.