Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.365
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door iEscape

 1. Met dank aan porrelaar voor de ondersteuning @kenwoodje Dank voor jouw feedback. Op verzoek hier het
 2. Dan hebt je hoogstwaarschijnlijk toch iets verkeerd uitgevoerd, zoals de server instellingen onder andere. Neem rustig jouw tijd om de e-mails account toe te voegen en/of verwijderen. Ik kan niet voor jou testen, ik gebruik geen Thunderbird.
 3. Zie je wel iets van Extra? Zo JA, kijk even hier: Extra >> Accountinstellingen >> Klik op te verwijderen account >> Accountacties >> Account verwijderen.
 4. Heb je al met behulp van deze link uitgevoerd? Klik vervolgens op
 5. Neem deze link eens rustig door: accounts aanmaken/toevoegen + verwijderen.
 6. Heb je @ziggo.nl toegvoegd in Thunderbird zoal hier is beschreven? >>: Identiteiten gebruiken. In Thunderbird?
 7. Goed om te horen dat je nu Thunderbid gebruikt en dat veel spamberichten worden tegengehouden Hopelijk blijven ze weg. Dank voor jouw feedback. Op verzoek hier het Topic heropend.
 8. Je moet jouw @home.nl en/of @ziggo mailaccount toevoegen in Mail app van Windows 10. Dat is niet moeijlijk. Vervolgens MailWasher instellen dat die opstart nadat je jouw pc opstart. Doe maar rustig aan . . .
 9. Jij bedoeld Mail app van Windows 10? Ja, dat werkt met MailWasher, maarl let wel op MailWasher free is a;;één voor een emailadres.
 10. Ja Thunderbird is een goed programma (ik gebruik zelf niet, maar weet dat velen dat gebruikt naar tevredenheid). Thunderbird handleiding. De basiskennis. Je kunt in Thunderbird meer instellen dan ziggo webmail inzake spamfilters, denk ik.
 11. Ja, Mail app van Windows 10 is ook goed, maar wel heel eenvoudig. Je kunt eerst proberen met Mail app van Windows 10, voldoet dat programma aan jouw eisen . . . , dan blijft je dat gebruiken. Voldoet dat programma niet aan jouw eisen, kunt je nog altijd overstappen naar Thunderbird.
 12. MS Office Outlook = betaald e-mailprogramma. Thunderbird = gratis e-mailprogramma. Let wel op: MailWasher (free versie) is alléén geldig voor één e-mailadres. Voor meerdere e-mailadressen hebt je de Pro versie nodig, dan zou je jouw MailWasher free moeten upgraden naar de Pro versie. OF: je kunt één voor één e-mailadres 'schoon wassen' met MailWasher free. Te beginnen met het e-mailadres waar je de meeste spamberichten krijgt. Na een tijd voer je een ander e-mailadres in MailWasher, en zo verder.
 13. In jouw eerste post: Dus ik neem aan dat je een e-mailprogramma op de pc gebruikt en ook via Ziggo webmail. Dat is mogelijk, ik ga af en toe ook naar de webmail van iCloud, niets mis mee, maar ik check mijn e-mailberichten normaliter het e-mailprogramma op mijn pc's. Waarom gebruik je géén e-mailprogramma op de pc?
 14. Wijzig alle wachtwoorden van jouw e-mailadres(sen) & wees zuinig met jouw e-mailadressen. Bedoel je dat je 2 x messenger account hebt, en dat ineens 1 x account verdwenen? Is de iPhone en iPad wel met een passcode beveiligd?
 15. Neen, dat is zeker niet de bedoeling. Welk e-mailproramma gebruikt je op de pc? MailWasher werkt alléén op pc niveau, dus MailWasher vangt géén spam die je krijgt via jouw Ziggo webmail.
 16. Ik denk Neen. Heb je een smartphone met Android besturingssysteem? Zo JA, vermoedelijk is jouw smartphone gehackt.
 17. We kunnen dit topic ook nog open laten, laat volgende week weten hoe het gaat . . . .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.