Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.277
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door iEscape

 1. iEscape

  Foto bewerken

  Dat is geweldig Dan laten we dit topic nog open.
 2. iEscape

  Excel probleem alleen lezen

  OK. Welke versie macOS hebt je op de MacBook Air? Heb je net een upgrade uitgevoerd? Probeer het volgende: Klik op het bestand met de rechtermuisknop en vervolgens op Toon info. Scroll naar beneden in dat scherm dat wordt geopend >> Delen en bevoegheden. Delen en bevoegheden uitvouwen >> kijk op je Lezen en schrijven bevoegdheid hebt.
 3. iEscape

  Foto bewerken

  Succes en graag gedaan Laat je ons nog weten van het resultaat?, het is wel leuk . . .
 4. iEscape

  Foto bewerken

  Als je de beschrijving in die link volgt, dan krijgt je een (soort van) potlood tekening van een originele foto.
 5. iEscape

  Foto bewerken

  Heb je die link al doorgenomen?
 6. iEscape

  Foto bewerken

  Ik werk niet met PhotoShop. Maar is dit wat je wilt? Update: Zie deze link om in Photoshop te bewerken..
 7. iEscape

  Excel probleem alleen lezen

  Aanvulling: Je kunt één bestand alléén maar op één computer openen, en niet tegelijkertijd op twee verschillende computers, wanneer het bestand op één medium is opgeslagen. Tip: Plaatst bepaalde bestanden die je vaak vanuit 2 verschillen computers gebruikt, met twee verschillen OS, in OneDrive, iCloud of andere online opslagdienst. Alle Word-, Excel-, PowerPoint- & PDF-bestanden kunt je heen en weer openen, wel te verstaan op één computer, dus niet 2 x openen op hetzelfde tijdstip. Als je geen online-opslagdienst wilt gebruiken, formatteer een externe harde schijf (of een USB-stick) in exFAT format.
 8. iEscape

  Excel probleem alleen lezen

  Conform boven geciteerd hebt je het probleem als je op je Windows OS het bestand wilt openen. En nu hebt je het probleem op je Mac. Even voor de duidelijkheid: Hoe opent je het bestand?, of via recent geopend of terwijl de USB-stick aangesloten is aan één van de computers?
 9. Volgens die link in mijn vorig bericht moet je naar Bibliotheek >> Groepscontainers >> UBF8T346G9.Office, vervolgens is jouw profiel daar te vinden. Hier ontbreekt de map Containers, in de map Main Profile. Ik vermod dat het afhankelijk is van de Outlook versie. In map Data zijn onderstaande mappen te vinden. Het lijkt een beetje abacadabra wat allemaal te vinden zijn in al die mappen. Maar je kunt (bijvoorbeeld) op map Contacts klikken. Dan zie je heel veel genummerd mappen. Klikt je op een willekeurig mapnummer dan zie je: Klikt vervolgens met de rechtermuisknop (op een van die mappen) en vervolgens op Toon info, geeft informatie inzake wanneer de laatste wijziging is uitgevoerd. Ik vermoed dat je bij map Folders zou moeten kijken.
 10. Start Finder op vanuit de Dock en ga bij Finder in de menubalk naar Ga, er verschijnt dan een pull down menu. Druk nu op de ALT-toets. Tussen Thuismap en Computer verschijnt Bibliotheek. Klik erop en in Finder is de Bibliotheek map nu ‘zichtbaar’, dat is de bibliotheek van de actieve gebruiker.
 11. Ik zal proberen je te helpen, maar het is niet eenvoudig. Outlook 2010 voor macOS bestaat niet, wel Outlook 2011 en Outllook 2016 en de recentste versie Outlook 2019. In Outlook 2011 bevond jouw identiteit zich in de map Documents> Microsoft User Data. Identiteiten worden nu Profielen in Office voor Mac 2016 genoemd (nu beschikbaar in preview). Jouw profiel wordt niet langer opgeslagen in documenten maar in de map Bibliotheek van de gebruiker. Maar of de mappenstructuur ook daar is opgeslagen, weet ik niet zeker. Voor meer informatie zie deze link. NL-vertaling. Bij het upgraden van Outlook 2011 naar Outllook 2016 is hier (bij mijn macOS) de mappenstructuur mee gegaan. Let wel op dat hier synchronisatie via iCloud geactiveerd is. Hebt je ooit back-up gemaakt van Outlook en ergens opgeslagen dan zou je die back-up ook moeten vinden op de ‘oude’ HD. Heb je nog de TimeMachine van jouw oude Mac dan zal je de Outlook mappenstructuur ook kunnen terug vinden. Is de macOS versie van de oude Mac en de nieuwe Mac dezelfde?
 12. iEscape

  Ik gebruik nu Opera

  Op verzoek bij deze het
 13. iEscape

  Ik gebruik nu Opera

  Dan weet ik ook niet. Dat is prima. Firefox is ook een prima browser, minder 'zwaar' dan Chrome.
 14. iEscape

  Ik gebruik nu Opera

  Heb je daarna de browser afgesloten? en daarna weer opgestart?
 15. iEscape

  Ik gebruik nu Opera

  Misschien browsegeschidenis wissen? , neem deze link eens door.
 16. Graag in jouw volgende berichten leestekens gebruiken, tekens om het lezen te vergemakkelijken, zoals een punt of een komma.
 17. iEscape

  first.exe

  Uw topic is verplaatst naar het juiste forum-onderdeel. Zodra een malware/virus expert online is wordt u verder geholpen.
 18. Zoek maar verder op Internet, als je toch niet verder geholpen wilt worden hier. 't is weggegooid tijd en moeite.
 19. Klopt helemaal, maar zoals ik eerder schrijf: je dient op de drie streepjes icoon te klikken, van Uitgevouwen naar Samengevouwen. De rechter brede balk is Uitgevouwen en de linker smalle balk is Samengevouwen. Dat doe je door op de drie streepjes icoon bovenaan te klikken.
 20. Ik heb mijn bericht net gewijzigd, sorry. Lees even door.
 21. Mail-app Windows 10. Klik op Samenvouwen -->> drie steepjes icoon bovenaan. Vervolgens klik op Alle mappen Klik met de rechtermuisknop op Postvak UIT of IN of een e-mailaccount met de rechtermuisknop.
 22. iEscape

  SSD dure fout gemaakt(?)

  Goed om te horen dat het opgelost is (ter info) Er is ook een (betaal) applicatie voor macOS computer en daarmee externe harde schijven die NTFS geformatteerd zijn met het Windows bestandstructuur kan lezen & schrijven. Graag gedaan en we sluiten dit topic af met een
 23. iEscape

  SSD dure fout gemaakt(?)

  Ik neem aan dat je de externe Samsung SSD T5 als opslag voor jouw Windows OS bestanden wilt gebruiken, klopt dat? Ik vraag me af: wat heb je op de externe Samsung SSD T5 geïnstalleerd? Ik gebruik ook externe Samsung SSD T5's aan diverse macOS aangesloten, zonder iets te hebben geïnstalleerd. Gewoon aansluiten en gebruiken. Het is niet duidelijk waarvoor je de externe Samsung SSD T5 wilt gebruiken. Voor externe opslag van macOS- of Windows OS-bestanden? Of voor beide OS? Als je de externe Samsung SSD T5 voor beide OS wilt gebruiken dan zou je eerst de externe Samsung SSD T5 moet formatteren naar exFAT format, zodat beide OS de externe Samsung SSD T5 herkent.
 24. iEscape

  hersteladres bestaat niet meer

  Dat lijkt me een prima oplossing, (wel overbodig wellicht) noteer het wachtwoord. Je kunt prima Excel gebruiken om een eigen database te maken van e-mailadressen en de wachtwoorden en/of een wachtwoordmanager gebruiken; om problemen te voorkomen. Ook een fijn weekend toegewenst En bij deze het
 25. iEscape

  hersteladres bestaat niet meer

  Tot zo ver begrijp ik. Nogmaals voor WhatsApp heb je géén e-mailadres voor nodig. Als je van het hersteladres géén back-up hebt gemaakt & nergens hebt genoteerd, en je hebt verwijderd, dan krijgt je nooit meer terug, vrees ik. Als je géén back-up hebt gemaakt van jouw chatgeschidenis dan krijgt je die berichten nooit meer terug. Je hebt een Google Play Store account aangemaakt en je bent het wachtwoord vergeten? Klopt dat? Maar nogmaals het wachtwoord van Google Play Store account vegeten, heeft niets met WhatsApp te maken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.