Ga naar inhoud

iEscape

Moderator
 • Aantal items

  6.704
 • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door iEscape

 1. Dat maakt niet uit, als met een merk smartwatch niet mogelijk is, laat staan met 2 verschillende.
 2. Misschien een duidelijke uitleg: Een groep wandelaars, allemaal met een Fitbit smartwacth. Van die groep heeft maar één persoon een smartphone., waar Fitbit app is geïnstalleerd. Het gaat hier dus om één app. Ik denk dat die persoon met een smatphone blij is, dat niet alle Fitbit smartwacthes worden verbonden met zijn/haar smartphone. Het heeft ook met beveiliging, bescherming & privacy te maken.
 3. En JA, ze zijn op één smartphone geïnstalleerd. De smartphone kan niet tegelijkertijd 2 apps activeren. Openstaande optie is toch een cadeau.
 4. ha ha ha 👍 En JA, het gevolg is dat de verbinding met 1 van de 2 wordt uitgeschakeld. Dat is iets anders. Die app op de smartphone kan niet tegelijkertijd met 2 smartwatch verbinding maken. Je zou aan de ontwikkelaar van de app moeten vragen.
 5. Klopt, je zou om de beurt moeten doen, 2 verbindingen op het zelfde moment is niet mogelijk.
 6. Klopt, maar dan heeft u het artikel bij senioren net niet goed gelezen (sorry). Je kunt Android apps op een computer downloaden, maar . . . —>> de apps worden dan op de tablet of smartphone gezet zodra het apparaat internetverbinding heeft. Dat wil zeggen dat de computer als een tijdelijk parkeerplaats wordt gebruikt. Neen, de app op de smartphone kunt ‘op één moment’ alleen met één smartwatch verbinding maken. Maar tsja . . . ., de feestdagen komen eraan . . . , doe een smartphone cadeau aan uw vrouw.
 7. Niet dubbelklik op de link in het e-mailbericht, MAAR op het pdf bestand, nadat je dat hebt opgeslagen.
 8. Klik met de rechtermuisknop op de link en kies vervolgens de optie Download gelinkt bestand als... , vervolgens wordt het pdf bestand opgeslagen. Dubbelklik op het bestand en het bestand wordt geopend via Voorvertoning.
 9. @Luc De Rouck Uw e-mailadres in uw bericht is verwijderd. Zie Forumregels.
 10. Je moet iTunes programma van de pc gebruiken, en niet iTunes app van de iPad. Zie deze link, methode 1 - met iTunes.
 11. @PD573 Het Excel bestand voor de 2e maal verwijderd uit uw bericht, het Excel bestand bevat gevoelige informatie die worden beschermd door de privacywetgeving. Forumregels.
 12. Crosspost, op een ander forum wordt je al geholpen, ga daar verder.
 13. Bij alle smartphones kunt men Locatievoorzieningen Aan- of Uitzetten, dus ook bij jouw smartphone. Normaliter moet je kunnen vinden bij Instellingen >> Privacy en verder. Je kun ook de handleiding raadplegen. Het is lastig om van een afstand te helpen als je het apparaat niet in handen hebt. Lijkt me het beste voor je: ga naar een erkende telefoonwinkel, en vraag hun om je te helpen. Of vraag hulp aan een handige buurman/-vrouw of andere kennissen.
 14. Hier een Android smartphone, het is mogelijk dat de benamingen ietsje anders zijn. Probeer het volgende: Tap op Instellingen >> tap op Apparaat en privacy >> scroll naar Locatie informatie en tap erop >> scroll naar Weerservice en tap erop >> tap Stop forceren. Om te testen kunt je ook proberen Locatie informatie UIT te zetten.
 15. Aangezien het probleem is opgelost, sluiten we het topic af
 16. Gebruik een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging. Voor smartphone gebruikt altijd de originele oplader. Is de smartphone 100% opgeladen, koppelt je af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...