Ga naar inhoud

printer


moekean

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik een Lexmark (s300 serie) printer geïnstalleerd. Printen via de USB-kabel gaat hier prima mee, alleen het printen via WiFi lukt nog niet.

Het signaal op de printer blijft op oranje staan ipv groen.

En als ik het probeer komt er steed deze melding:

fout tijdens het laden van dll-communicatiebestand.

Groetjes An

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Open Windows Firewall door te klikken op de knop Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg en vervolgens op Configuratiescherm. Typ firewall in het zoekvak en klik vervolgens op Windows Firewall.
  • Klik op Windows Firewall in- of uitschakelen. 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48.jpgAls u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging.
  • Klik op Windows Firewall uitschakelen (niet aanbevolen) onder elke netwerklocatie die u niet meer wilt beveiligen en klik vervolgens op OK.
    Als je een anti-virus programma op je pc hebt staan, zal hij de firewall overnemen en dien je dit in je anti-virus uit te schakelen

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.