Ga naar inhoud

D-schijf en Afbeeldingen


Nebur
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik wou mijn mappen 'Afbeeldingen' en 'Documenten' op mijn D-schijf i.p.v. mijn C-schijf plaatsen (via het tabblad 'Locatie' bij de eigenschappen van die mappen). Een probleempje: i.p.v. mijn map 'Afbeeldingen' te verplaatsen naar mijn D-schijf, is mijn map 'Afbeeldingen' de D-schijf geworden. Als ik nu dus naar de eigenschappen van 'Afbeeldingen' ga, kom ik bij de eigenschappen van de D-schijf terecht. Hoe kan ik die twee opnieuw losmaken zodat ik de map 'Afbeeldingen' op mijn D-schijf kan plaatsen?

(Dit gebeurde dus door in de locatie "D:/" te zetten i.p.v. "D:/Pictures".)

Alvast bedankt!

Nebur

aangepast door Nebur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is normaal als je met de rechtermuisknop op de map "afbeeldingen" klikt en dan eigenschappen kiest dat de locatie D is.

Kan je printscreens maken van die vensters waar jij het over hebt en die afbeeldingen in je volgend bericht zetten.

Beeld zegt nu eenmaal meer dan tekst.

Hoe je een printscreen kan maken lees je hier (klik erop), hoe je die afbeelding in een volgend bericht kan plaatsen hier.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bovenste scherm is dus het scherm als ik op eigenschappen van afbeeldingen klik. Onderste is als ik het probeer op mijn D-schijf te plaatsen (maar mijn pc zegt dat dat dus niet op kan omdat ik mijn D-schijf op mijn D-schijf wil zetten (terwijl ik enkel de plaats waar mijn afbeeldingen opgeslagen worden naar daar wil verplaatsen).

post-50671-1417706016,2914_thumb.jpg

Als ik de D-schijf open krijg ik dus hetzelfde als ik mijn map 'Afbeeldingen' open. Ik wil die dus 'ontkoppelen'.

aangepast door Nebur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Foutmelding: "Kan de lijst met de onderliggende mappen onder D:\System Volume Information niet maken. Toegang geweigerd."

Mijn pc denkt dus dat ik mijn D-schijf wil verplaatsen, terwijl het enkel de locatie van mijn map Afbeeldingen is natuurlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik het goed zie is je D nog zo goed als leeg? Heb (had) je er nog geen bestanden op staan?

Open de verkenner en klik in het linker deelvenster op de data D schijf, in het rechter venster zie je dan de inhoud van die schijf.

Maak er een printscreen van en plaats die in je volgend bericht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nieuwe laptop, vandaar dat de D-schijf nog leeg is.

Maar ik heb het anders 'opgelost'. Ik heb een nieuw account gemaakt, en mijn vorige verwijderd. Nu staat alles weer zoals het hoort. (Aangezien het een nieuwe laptop is, was het niet erg om een nieuwe account aan te maken.

Toch bedankt voor de moeite ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.