Ga naar inhoud

Eerste game pc samenstellen


Belbo
 Delen

Aanbevolen berichten

Zoals je kan afleiden uit de titel ben ik van plan om een game pc samen te stellen.

Het is de bedoeling dat ik het meeste van de huidige games kan spelen. Hoewel ik heb gelezen dat mijn build voor bv. AC Unity al niet geschikt is ( wat ik niet erg vind ), zou ik graag weten welke games ik er mee kan spelen en of ik ook nog toekomstige games kan spelen zonder al te veel upgrades moeten te doen.

Qua hardware vroeg ik me ook af wat voor RAM ik zou moeten kiezen. Ik zou het liefst 1 x 8GB RAM hebben, maar maakt het dan uit wat voor soort (iets wat in het moederbord past neem ik aan ) ?

Een ander probleem is de behuizing, ik weet niet goed wat ik moet kopen. Ik wil er niet onnodig veel geld aan hangen ( 70euro max. ) en heb ook geen opties zoals zijraam of lichtgevende ventilators nodig. Het enigste wat ik zoek is een case met goede verluchting en ventilatoren.

Ook zal ik een keyboard en een muis moeten kopen, maar is het het waard om er veel geld aan te hangen ? Zoals gezegd wil ik een pc voor te gamen, maar ik zal waarschijnlijk geen hardcore gaming doen waarbij ik nood heb aan extra knoppen op mijn muis of keyboard.

CPU

Moederbord

GPU

RAM (nog niet zeker)

HD

Voeding

Case (helemaal niet zeker)

Scherm

Alle commentaar/hulp op deze onderdelen en de combinatie zou helpvol zijn.

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je had geheugen voor laptop genomen i.p.v. computer

Maar ik zou ook voor SSD kiezen zodat uw pc sneller opstart.

Wauw, dat was een domme fout van mij.

Ik heb inderdaad getwijfeld voor een SSD te gebruiken i.pv. of in combinatie met een gewone HD, maar het nadeel is dat een SSD toch ( voor mij ) nogial prijzig is en ik liever meer ruimte heb i.p.v. een iets snellere opstart.

Zit ik met deze build nu goed voor hedendaagse en toekomstige games ?

Zoals ik al heb vermeld verwacht ik niet om de zwaarste games op ultra settings te kunenn spelen, maar ik zou graag weten wat deze pc aan zou kunnen.

alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.