Ga naar inhoud

Pointer die niet "Smooth" beweegt.


Dragonyichi

Aanbevolen berichten

Dag,

 

Ik heb net een nieuwe grafische kaart ingezet. Mijn oude grafische kaart bestond alleen uit een VGA -> DVI converter en ging zo de TV(monitor) in. Ik heb nooit problemen gehad met de resolutie of mijn muis, tot nu.

 

Mijn muis beweegt niet Meteen als ik mijn muis beweeg. Het lijkt alsof hij even op gang moet komen, net zoals een trein dat ook moet. Er is dus een kleine delay met het aanraken en het bewegen van mijn pointer. Dit vind ik heel hinderlijk, aangezien ik veel games speel waarbij precies moet worden geklikt. Nu er een delay in zit, vind ik het moeilijk om dit nog accuraat te doen.

 

Bij muis onder hardware en printers, heb ik al dingen geprobeerd aan te passen. Maar zonder effect.

Wat kan ik nog doen?

 

Ook, sinds ik nu een HDMI aansluiting gebruik, in plaats van DVI lijkt alsof mijn beeld er heel anders uit ziet. Ik kan het niet uitleggen, misschien wel een screenshot. http://prntscr.com/5oxh7v

Sommige letters, zoals te zien is op de screenshot, lijken wel donkerder dan andere letters. Ook lijken de kleuren een beetje vreemd(?) -> http://prntscr.com/5oxi2s

 

Ik heb met resoluties bekeken welke het beste is. Alles geeft hetzelfde probleem wat ik hierboven benoem.

 

Help! :(

 

Groeten, Mike

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn excuses, het blijkt dat de instellingen van mijn tv verkeerd stonden, deze kreeg gewoon een HDMI signaal, maar wist niet dat deze van een PC af kwam. Ik heb nu PC Modus ingeschakeld, en mijn beeld is nu prima in orde. (Ook mijn Muis reageert nu weer soepel)

 

Groeten, Mike.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.