Ga naar inhoud

Plakken speciaal Office 7 VS 10


carambole

Aanbevolen berichten

Gisteren in de klas(W8) zitten sukkelen met Office 7. 1 Maal lukt het om de grafiek(in Powerpoint) mee te laten gaan met een bewerking in Exel.Na invullen tabel is ge-entert ,opgeslagen, etc. Opgeslagen zijn beide  in dezelfde map. In Exel verandert de grafiek .telkens maar in Powerpoint verandert de grafiek maar 1 keer.Dan niet meer.Wel telkens een venstertje met vraag om koppeling aan te passen,het verandert er weinig aan.

Thuis(W7) heb ik Office 10 pro en die doet plakken speciaal foutloos. Als je  wat verandert in de tabel van Exel dan zie ik Powerpoint zijn grafiek meteen en meermaals  aanpassen(2 vensters geopend naast elkaar,Exel en Powerpoint).Geen extra vensters om koppeling aan te passen,etc.

Iemand weet mss de juiste instellingen,breek er geen potten voor .Office 10 is bb beter,en een Office 14 bestaat ook dacht ik.

Abiword en Libre Office test ik nog wel eens,die zijn free.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.