Ga naar inhoud

Trage pc, zelfs na herinstallatie win 7 home


Aanbevolen berichten

U kan de oude hardeschijf blijven gebruiken na het plaatsen van een ssd.

 

Ik zou kunnen aanraden om deze ssd te plaatsen. Deze ssd is al veel sneller dan wat het systeem verder aankan, maar het zal een enorme prestatieboost geven.

http://azerty.nl/0-1990-708044/crucial-mx100.html

In dit geval zou windows ook opnieuw geinstalleerd moeten worden en zouden andere huidige problemen ook opgelost zijn.

Om ze voor nu op te lossen zou ik aanraden om een systeemherstel uit te voeren.

Om dit te starten kunt u op start klikken en in de zoekbalk het volgende intypen: systeemherstel.

Dit zal dan 1 hit geven, dei programma kunt u opstarten, u selecteert dan een systeemherstelpunt van voor de problemen die u had.

 

 

Om terug te komen op de hardware vernieuwing: Een snellere processor plaatsen zorgt ook voor een prestatieboost. Om niet direct al te diep in de buidel te tasten heb ik hier ook voor een simepel model gekozen, maar eentje die vele vele malen sneller is dan wat er nu geplaatst is.

http://maxict.nl/product/3852009/amd-athlon-ii-x2-280?btwview=in&rs=hwinfo&utm_source=hardwareinfo&utm_medium=cpc&utm_campaign=prijsvergelijker

 

Als u veel meer wilt dan kunt u wellicht beter een heel nieuw systeem aanschaffen. Maar om dit systeem voor weinig geld een zo groot mogelijke boost te geven kan ik bovenstaande 2 items aanraden. De ssd en de processor. Voor weinig veeleisend gebruik is dit meer dan voldoende.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 20
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.