Ga naar inhoud

probleem herstelprogramma windows 8


dokato

Aanbevolen berichten

Gegroet,

Als ik mijn pc wil opstarten krijg ik een zwart scherm en de pc start zichzelf meerdere malen opnieuw op, maar windows wil maar niet opstarten. 
Kben dan naar een specialist gegaan en die zei me dat ik een backup ofzoiets moet uitvoeren. Hij zij me dat ik niets nodig had en enkel op F11 (of een andere F-knop, heb ze allemaal al geprobeert...) moest drukken en ingedrukt houden vooraleer ik de pc opstart. Ik had zon herstel vroeger ook gedaan op een andere pc met cd. Toen ik hem dat vertelde zei die tegen mij dat die zaken allemaal prehistorie zijn en dat het nu allemaal ingebouwd is enzo... 
Dus toen ik thuiskwam heb ik dan ook gedaan wat die zei, maar dan zegt mn pc dat er een fout is opgetreden en dat ik het herstelprogramma via USB of een cd moet uitvoeren die ze me bij de aankoop (dus mee in de doos hebben gegeven), maar ik heb helemaal geen cd meegekregen lol, wat ik toen ook raar vond maar jah... 

Het is een HP met windows 8, (NIET 8.1!)

kan iemand me hiermee helpen?

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dokato,

 

Het valt op dat je je problemen op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten van eenzelfde probleem op meerdere forums.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum.

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.