Ga naar inhoud

Beveiligen van een USB-stick


jacamaca

Aanbevolen berichten

Beste leden, aangezien ik voor schoolwerk vaak een usb-stick gebruik en deze soms vergeet, dacht ik van deze aan mijn sleutelbos te hangen. Alleen is niet allesbehalve veilig, ik ben specifiek op zoek naar usb-beveiliging, waar om een wachtwoord gevraagd wordt en niet perse alles versleuteld/geëncrypteerd wordt.

Hebben jullie soms positieve commentaar over een bepaalde software die hiervoor geschikt is?

Ik ben een windows-gebruiker.

 

Alvast bedankt

Matthias

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Als je binnen dit topic verder geen problemen of vragen meer hebt, mag je dit onderwerp persoonlijk afsluiten. Dit doe je door bovenaan het topic te kiezen voor "Modereer onderwerp" en op "Sluiten" te klikken ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.