Ga naar inhoud

Zo stap je eenvoudig over naar een nieuwe browser


Asus

Aanbevolen berichten

Er kwam vroeger nooit echt veel kijken bij het overstappen op een andere browser, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu passen we deze programma's aan met extensies, we synchroniseren openstaande tabbladen met onze mobiele apparaten. Hier zijn drie dingen waaraan je moet denken.

 

Onlangs ben ik op Firefox overgestapt nadat Chrome net iets te vaak niet wilde reageren en vol bugs leek te zitten. Er kwam vroeger nooit echt veel kijken bij het overstappen op een andere browser, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu passen we deze programma's aan met extensies, we synchroniseren openstaande tabbladen met onze mobiele apparaten en als je Chrome gebruikt kun je web-apps draaien alsof het native desktop-apps zijn. Als je overweegt om van browser te veranderen, zijn er drie dingen waar je tijdens het plannen aan moet denken.

 

Klik hier als u het volledige artikel wil lezen.

 

Bron: computertotaal.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.