Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Asus

Zo stap je eenvoudig over naar een nieuwe browser

  Aanbevolen berichten

  Er kwam vroeger nooit echt veel kijken bij het overstappen op een andere browser, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu passen we deze programma's aan met extensies, we synchroniseren openstaande tabbladen met onze mobiele apparaten. Hier zijn drie dingen waaraan je moet denken.

   

  Onlangs ben ik op Firefox overgestapt nadat Chrome net iets te vaak niet wilde reageren en vol bugs leek te zitten. Er kwam vroeger nooit echt veel kijken bij het overstappen op een andere browser, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu passen we deze programma's aan met extensies, we synchroniseren openstaande tabbladen met onze mobiele apparaten en als je Chrome gebruikt kun je web-apps draaien alsof het native desktop-apps zijn. Als je overweegt om van browser te veranderen, zijn er drie dingen waar je tijdens het plannen aan moet denken.

   

  Klik hier als u het volledige artikel wil lezen.

   

  Bron: computertotaal.nl

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.