Ga naar inhoud

sp 1 van windows 7 klopt niet en dus ook geen update voor windows 10


ladymistral

Aanbevolen berichten

Op mijn dochter dr pc kregen we maar geen melding van windows 10. Bij de updates zagen we dat servicepack 1 steeds mislukte met installeren. En dan krijg je dus ook geen windows 10. Via internet allerlei oplossingen geprobeerd maar niets hielp. Dan maar een clean installatie. gelijk alle updates erop en in de update geschiedenis staat inderdaad servicepack1 voltooid! Maar als ik rechtsklik op deze computer en dan naar eigenschappen ga, staat daar alleen maar windows 7! Dus nog steeds geen update naar 10! Wie weet raad!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi ladymistral,

welkom op PC-Helpforum.be. ;)

 

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten vragen op meerdere fora.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum..

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.