Ga naar inhoud

Muis en toetsenbord lopen random vast


benjamin_k

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

 

Ik heb sinds kort de downgrade van windows 10 naar windows 8 gedaan, paar dagen bezig geweest om alles te downloaden, verschillende windows updates en de update naar windows 8.1.

 

Nu zit ik met het probleem dat mijn toetsenbord en muis soms uit het niets, maakt niet uit wat ik aan het doen ben, vast lopen en de rest van mijn programmas en mijn beeldscherm draaien nog gewoon door. Ik heb mezelf gevraagt, zijn de drivers up to date? Ja, de drivers van mijn videokaart, chipset, muis én toetsenbord heb ik opnieuw gedownload op mijn huildige windows 8.1 systeem.

 

Nu weet ik niet of ik fout zit, de verkeerde drivers heb, of het helemaal niet aan de drivers ligt en ik iets anders totaal verkeerds doe. Het begint inmiddels erg frustrerend te zijn als je eenmaal bezig bent met gamen of iets belangrijks aan het doen bent in een programma, het is over het algemeen irritant als een pc vastloopt of iets doet dat je niet wilt.

 

 

Hierbij wil ik vragen of iemand mij kan helpen, alvast bedankt.

 

 

 

 

Benjamin,

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.