Ga naar inhoud

HP Envy 4504 print niet


roelsmaarten

Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem met de HP Envy 4504. Ik heb deze net gekocht, en alles geïnstalleerd. De laptop (Windows 8.1) herkent deze, maar bij het afdrukken vanuit bijv. Word blijft de teller van de printer op 0 staan. Ik heb. Als volgende stap heb ik de drivers van de officiële HP website geïnstalleerd alsook het programma HP Print and Scan Doctor. Bij het analyseren kan hij perfect een testpagina afdrukken, maar dan nieuwe pogingen via Excel, Word, etc. leveren een negatief resultaat op.

 

Wat kan ik nog doen, vooraleer ik een computerwinkel inschakel?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi roelsmaarten,
 

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten vragen op meerdere fora.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum..

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.