Ga naar inhoud

hdd data recup;


muisje

Aanbevolen berichten

Basis: medion pc; werkte traag, volgens winkel hdd kapot. 200 euro kost. Wordt gevraagd NIKS te ondernemen.

bij thuiskomst: start niks meer maar zit er wel een leuke cd van winkel in :/

probleem: staan foto's op hd die absoluut gerecoverd moeten worden, wegens emotionele reden van pceigenaar. (Natuurlijk geeeeen backup)

Problem solving: pc uit case gehaald, aan oude pc gekoppeld, maar onder Windows xp pro vindt ie enkel bij systeembeheer de schijf en die is... beveiligd als gehele partitie :/ en heeft gpt...dus geen naam... lijkt me ook uit de data die ik wel zie (volume eigenschappen) dat de schijf leeg is :s

hoe krijg ik in godsnaam nog een backup getrokken of een recovery gedaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi muisje,

welkom op PC-Helpforum.be. ;)

 

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten vragen op meerdere fora.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum..

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.