Ga naar inhoud

Beslis zelf welke data je prijsgeeft in Windows 10


Asus

Aanbevolen berichten

Windows 10 voorziet in heel wat nuttige functies. Echter, sommige van deze functies nemen het niet altijd zo nauw met je privacy of had je wellicht liever iets strikter ingesteld gezien. Liever dan al die functies her en der zelf te moeten opvissen maak je gebruik van O&O ShutUp10: die heeft ze nagenoeg allemaal in één overzicht verzameld.

 

O&OShutup10 behoeft niet eens een installatie. Het volstaat de tool te downloaden, uit te pakken en op te starten. Het programma bestaat slechts uit één venster, waarin je alle functies van Windows 10 verzameld ziet die ook maar ergens iets te maken hebben met ‘privacy’. Wij telden in totaal 40 verschillende functies (waarvan sommige weliswaar verder uitgesplitst in twee of meer deelfuncties). Die zijn opgedeeld in een aantal rubrieken: Security, Privacy – in de strikte zin van het woord dan -, Cortana (Personal Assistant), Location Services, User Behavior, Windows Update en Miscellaneous.

 

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

Rechtstreekse download link. (.zip-bestand)

 

Bron: zdnet.be

aangepast door Asus
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.