Ga naar inhoud

"Pas op met 'the internet of things', want hackers vallen uw huis aan"


Asus

Aanbevolen berichten

Uw computer, telefoon en zelfs uw auto zijn al te hacken. Maar hackers komen nu achter uw huis aan. Daarom past u beter op met The Internet of Things, zeggen de FBI, HP en Eddy Willems, beveiligingsexpert van Gdata.

 

Voor ons huis nemen we allemaal beveiligingsmaatregelen. We zetten extra sloten op de deuren, hangen camera's op en zetten een hoog hek neer. Allemaal om er voor te zorgen dat de inbreker niet bij ons langskomt. Als het de inbreker te lang duurt voordat hij binnen kan komen, gaat hij naar de buurman die alleen zijn voordeur op slot gedraaid heeft.

 

Maar dat is niet het enige probleem van the internet of things, zegt Eddy Willems, beveiligingsexpert of 'security evangelist' van Gdata. Hij legt de bal voornamelijk bij de fabrikant. "De consument is vaak doelloos op dit gebied, die weet niet wat er gaande is en denken vaak dat het 'wel oké is'. Maar dat is helemaal niet het geval."

 

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

Bron: datanews.knack.be

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.