Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

hey mensen

heeft iemand een idee hoe je je live mail kan koppelen aan je mail box op de nokia n95

ik heb alle instellingen naar mijn idee goed staan

pop3 inkomende mail pop3.live.com

uitgaand smtp.live.com

gebruikers naam en wachtwoord het zelfde als msn/live mail

michien dat iemand dit weet of ervaring mee heeft

mvg carp

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Windows Live op de Nokia N95

23-08-2007 9:01 | Nokia Nseries Team

Bijzonder fijn nieuws voor alle eigenaars van een Nokia N95 of een ander Symbian S60-compatibel Nokia toestel : voortaan kun je met je apparaat gemakkelijk en snel een resem online diensten uit het Windows Live gamma van Microsoft gebruiken.

Dat is vooral fijn nieuws omdat een aantal van die diensten, zoals Windows Live Hotmail en Windows Live Messenger, wereldwijd en ook bij ons tot de meest populaire online diensten behoren.

De bundel Windows Live applicaties werd speciaal voor Nokia gerealiseerd en wordt gelanceerd in elf landen voor bezitters van een S60-compatibel toestel. Volgend jaar komt daar ook ondersteuning voor Nokia Series 40 toestellen bij.

Nederland staat op de lijst van elf landen, net als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Volgens goede bronnen zal België binnen enkele maanden volgen.

De ‘suite’ bestaat uit het populaire webgebaseerde e-mail programma Windows Live Hotmail, de, zo mogelijk, nog populairdere Instant Messaging client Windows Live Messenger, blog- en networking-toepassing Windows Live Spaces en contactbeheertoepassing Windows Live Contacts.

Onder de diverse mogelijkheden van de ‘suite’ noteren we ondermeer een automatische synchronisatie tussen je Windows Live Contacts lijst en het adressenboek van je Nokia N95.

Je krijgt ook een overzicht wie van je vrienden online is en hebt de mogelijkheid om via Windows Live Messenger korte audioberichtjes te sturen en foto’s te verzenden.

Er is ook een nauwe koppeling tussen Windows Live Hotmail en de functies van je N95, zo kun je een foto, video of stemopname van je mobiel apparaat koppelen aan je e-mail.

De bundel wordt via de Download-applicatie geïnstalleerd en ondersteunt de N73, N76, N80 Internet Edition, N93i en N95 multimedia computers.

Meer info vind je op Nokia Europe - Windows Live - Support

http://blog.nseries.be/nl/news/windows-live-op-de-nokia-n95/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.