Ga naar inhoud

Beeldscherm valt uit, terwijl pc gewoon blijft draaien.


Aanbevolen berichten

Ik heb deze pc nu al een tijdje, en nog nooit heb ik er problemen mee gehad.
Maar nu de laatste tijd valt iedere keer als ik sommige games speel me beeldscherm uit (standby) terwijl me pc gewoon blijft draaien.
Ook als ik bijvoorbeeld op skype zit kunnen me vrienden me wel nog horen, en ik hun ook nog, maar ook af en toe dat ik niks meer hoor en dat alle programma's volgensmij afluisten.
Alleen het beeldscherm valt dan op zwart en er gebeurt niks meer.
Nu weet ik zelf ook niet hoe het komt.

Want eerst kon mijn pc eigenlijk alle games op de hoogste settings aan, nu gebeurt dit al als ik de game op de laagste settings probeer te spelen.
 

aangepast door ItsJarno
Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mvl,

Ik heb nog even nagedacht en misschien weet ik nog een oplossing.

Ga nog eens naar je taak beheer en waar je al die processen kan zien. Kijk dan of er bij geheugen of processor eentje donkerder gekleurd is dan de andere. ( 1 tintje maakt niets uit maar bijvoorbeeld van lichtgeel naar donkergeel is toch veel verandering.) neem eventueel een screenshots en post die op in een bericht. Typ aub ook even welk proces dit is. Bij mij is dit vaak mcaffe scanner service. Alvast bedankt voor jenreactie!

Mvg

JonasTheGamer!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.