Ga naar inhoud

Externe beeldschermen


Jan2001
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, ik zou graag 2 externe beeldschermen van dell willen aansluiten op mijn laptop hp probook 6550b. Nu heb ik gelezen dat niet alle videokaarten 2 externe beeldchermen ondersteunen. Ik weet nie of deze dat dus kan. Heb al reeds zitten zoeken maar heb niet veel informatie gevonden. Daarnaast hebben de 2 monitoren elk een dvi en vga poort en mijn laptop heet maar 1 vga poort. dit zou je kunnen doen met een vga splitter? Er betaan zoveel verschillende soorten dat ik er niet aan uit geraak!

Dus nu mij vraag:

*kan deze laptop 2 externe beeldschermen ondersteunen?

* hoe kan ik de 2 beeldschermen verbinden met maar 1 vga poort op mijn laptop?

Mvg, Jan

Link naar reactie
Delen op andere sitesHallo, ondertussen heb ik al het een en ander opgezocht. Mijn 1ste monitor hangt verbonden met de vga poort van mijn laptop. Nu mijn 2e, heb vernomen dat er een displayport op mijn laptop zit, maar niet op mijn scherm. Zou je dit kunnen realiseren met een display naar vga adapter? 

Mvg Jan 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bedankt voor uw reactie! Het zit namelijk zo dat ik deze adapter nog moet kopen. Waarom zou dit kunnen dat het niet werkt? Er bestaan verschillde soorten van deze adapters. Ik heb er al 1 gezien van 10 euro en dan weer een andere van 25 euro?! Wat zijn de verschillen?

Mvg Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...