Ga naar inhoud

Keycool 84 Led red


Aanbevolen berichten

Goedendag,

 

Mijn zoon heeft een Keycool Mechanical Keyboard 84 Led Red op zijn verlanglijstje staan voor de Kerst. Ik vind die echter nergens terug om die te bestellen/aan te schaffen. Iemand enig idee waar dat te bestellen? Of heeft iemand misschien een tip voor een vergelijkbare keyboard? Kernwoorden zijn mechanical/geen nummeriek toetsenbord aan rechterkant(mag wel onder f-toetsen), verlicht, liefst draadloos, moet echt een klikgeluid geven. Hij gaat het toetsenbord voornamelijk voor games gebruiken.

 

Alvast bedankt voor de reacties.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Festamonium, 

 

Eerst en vooral van harte welkom op PC-Helpforum!

 

De toetsenborden van Keycool worden voornamelijk in de Verenigde Staten verkocht en zijn hier ontzettend slecht verkrijgbaar. Vooral in het AZERTY-formaat dat in België wordt gebruikt ga je dit toetsenbord niet kunnen vinden. Mechanische toetsenborden zijn ook jammer genoeg niet draadloos, omdat ze meestal voor gaming worden gebruikt en het dus belangrijk is dat ze extreem snel toetsen kunnen registreren, en dat werkt het snelst met een kabeltje. 

 

Er is bij ons in België slechts één alternatief toetsenbord beschikbaar, deze Razer Blackwidow Tournament. Deze is ontzettend gelijkaardig aan de Keycool: LED-verlichting (in een kleur naar keuze), klikgeluiden, een compact formaat en geen numeriek toetsenbord. Een beetje aan de prijzige kant, maar nog steeds goedkoper dan de Keycool uit Amerika + verzending en importkosten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.