Rose78

Omen desktop

  2 berichten in dit topic

  Hallo,

   

  Ik ben aan een nieuwe computer toe, en heb er eentje op het oog, namelijk de HP Omen 870-214nb met waterkoeling. Ik heb zo mijn twijfels bij waterkoeling, want voor mij is 'geluid' naast de specs heel erg belangrijk. Ik zoek een stille computer. Ik ben er mij van bewust, dat je wel altijd 'iets' zal horen maar het moet niet te luid zijn. Heeft hier iemand ervaring met de Omen desktops en waterkoeling? Ik weet niet wat ik kan verwachten. Bij waterkoeling kan je de pomp soms horen, wat voor geluid is dit dan? Als het om een ritmisch geluid gaat, zal ik dit heel irritant vinden. De bedoeling van de pc is hoofdzakelijk 'muziek' maken (en gamen) waarvoor hij toch wel aan de stille kant moet zijn. 

   

   

  aangepast door Rose78

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  De ventilatoren van de radiator van de waterkoeling draaien meestal niet erg hard en daarvan zal je vermoedelijk weinig last hebben. Verder klopt het inderdaad dat de pompen van een waterkoelingsset geluid maken, en er kan inderdaad ook een ritme in zitten. 

   

  De Omen computers zijn mooi, maar vrij duur ten opzichte van een reguliere samenstelling. Met een samenstelling kan je zelf kiezen welke onderdelen er in de computer terechtkomen, en kan je dus ook zelf de stilste onderdelen en koelers eruit pikken.

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!


  Registreer een nieuwe account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.


  Nu inloggen