Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.



  Aanbevolen berichten

  Hallo,

  Ik heb pas een nieuwe voeding gekocht voor mijn pc en heb deze geïnstalleerd. Het probleem is nu dat mijn pc niet meer tegoei wilt opstarten. Als ik op de knop druk dan draaien alle fans wel (ook die van de cpu) maar ik krijg niet het biepje te horen waarna de computer eigenlijk begint op te starten. Ik krijg ook geen enkele foutmelding en geen beeld. Ik heb alle voedingskabels al dubbel gecontroleerd en volgens mij zitten ze allemaal in. Ik weet nu niet meer wat te doen.

  Alle hulp is zeer welkom!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 • UPDATE:

  Ik probeerde zonet mijn pc weer op te starten na er enige tijd niks aan te hebben gedaan en nu doet hij het opeens weer. Ik begrijp niet waarom hij nu opeens wel werkt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 • Volgende update:

  Ik denk dat ik daarstraks veel geluk heb gehad want nu doet hij het weer niet meer.

  Ik heb al online gezocht en ik denk nu dat het wellicht mijn voeding is die het probleem veroorzaakt. Ik ga morgen mijn oude voeding maar eens terug steken en dan kijken of mijn pc het weer doet. Ik hoop alleen maar dat de voeding geen andere onderdelen heeft stuk gemaakt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 • Geplaatst: (aangepast)

  Update:

  Heb het vandaag maar eens geprobeerd met mijn oude voeding maar dit geeft net hetzelfde resultaat. Ik begin nu een beetje te vrezen dat mijn moederbord naar de vaantjes is.

   

  Wat ik heel raar vind is dat de lichtjes op mijn toetsenbord en de lichtjes van mijn ethernet-connector op mijn moederbord al branden voordat ik de pc heb opgestart.

   

  Ik heb zo'n beetje het gevoel dat ik hier wat tegen mezelf aan het praten ben :blush:

  aangepast door superstef8

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 • 17 uren geleden, Dasle zei:

  Kijk eens of je het latje van 2Gb kan lokaliseren en haal dit eens uit je pc, geeft dat enige verbetering?

   

  Ik heb elk latje geheugen al apart gebropeert maar dit helpt niet.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Start jou pc eens op met enkel essentiële hardware, dus enkel het moederbord met 1 geheugen latje en je grafische kaart of de onboard grafische chip mocht dat mogelijk zijn.

  Koppel voor de rest alle HD's los behalve waar je OS op staat, ook je DVD station, cardreaders, externe HD's, webcam enz...... koppel je los.

  Koppel ook je muis en toetsenbord los van je pc, wil je pc opstarten of krijg je dan BIOS bieps?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×