Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.



    Aanbevolen berichten

    En als je start met Ram geheugen en zonder grafische kaart, want als er geen grafische kaart gedetecteerd word zouden er ook biepen moeten te horen zijn.

    Of maak je gebruik van de onboard grafische kaart?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

  • Topicstarter
  • 5 uren geleden, Dasle zei:

    En als je start met Ram geheugen en zonder grafische kaart, want als er geen grafische kaart gedetecteerd word zouden er ook biepen moeten te horen zijn.

    Of maak je gebruik van de onboard grafische kaart?

    Dit geeft helaas hetzelfde effect. Zou het misschien ook aan de cpu kunnen liggen of is die kans te klein?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

  • Topicstarter
  • Hoi droske,

    Dit heeft helaas ook geen effect, maar bedankt voor je hulp! :top:

     

    Ik denk dat ik gewoon mijn onderdelen ga verkopen en een nieuwe pc ga kopen.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Een defecte CPU is zelden het geval, heb je al stroomconnectors goed aangesloten zoals ook deze 4 of 8 pins voor de CPU en de stroomconnectors van je GPU mochten deze voorhanden zijn?

    Kan je ergens op het moederbord bolle of lekkende condensators zien?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
  • Topicstarter
  • Ik ben zeker dat ik alle stroomconnectors heb aangesloten. Bij de cpu zit een 8-pins connector, ik heb al geprobeerd om deze met een 8-pins aan te sluiten en met een 4-pins maar dit heeft nog altijd geen effect. Ik heb ook alle stroomkabels op de gpu aangesloten, maar ook weer zonder effect.

    Op het moederbord zijn geen bolle condensatoren te zien, daar had ik ook al eens naar gekeken.

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites


    Logo

    OVER ONS

    PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

    ×