Ga naar inhoud

aanpassing excel overzetten op online pagina


yvesdc

Aanbevolen berichten

 

Wij werken met excel op het werk en soms moeten wij gegevens invoeren aangaande aanpassingen. Wij dienen dan via ons intranet op een SharePoint pagina de ingegeven data nog eens in te voeren. Is er iemand die weet hoe dit eenvoudiger kan , ik denk aan een link tussen wat je nodig hebt van excel en de site , zodat de site de gegevens van excel automatisch overneemt en opslaat. Kan dit?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Op 8-7-2017 om 09:11, yvesdc zei:

Wij werken met excel op het werk en soms moeten wij gegevens invoeren aangaande aanpassingen. Wij dienen dan via ons intranet op een SharePoint pagina de ingegeven data nog eens in te voeren.

 

Dat is een beleid & keuze van een werkgever en daar dienen de medewerkers uit te voeren.

Er zijn redenen waarom een werkgever heeft gekozen om het platform Sharepoint te gebruiken en een bepaald werkproces heeft ingevoerd.

Denkt aan de beveiligingsinstellingen, opslagbeleid, controlebeleid etc.

Aan een intranet van een bedrijf kunnen externe personen niet aansleutelen en/of wijzigingen aanbrengen, ook niet onbevoegde medewerkers.

 

Wanneer er een idee is over een ander werkproces dat mogelijk 'praktischer' lijkt te zijn, zou ik als werknemer indienen bij de IT-ers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.