Ga naar inhoud

ophalen van verwijderde files


Aanbevolen berichten

geachte computerspecialisten 

 

ik heb op mijn mini mac een grote vergissing begaan. Aan deze mini is een externe schijf verbonden waar muziek cd's en veel fotosessies opgeslagen waren. In een verkeerde bewerking heb ik al deze files verwijderd van die externe schijf. Mijn zoon, die wel een goede computerkennis bezit , heeft via een programma al die verwijderde files terug gevonden, om te beginnen de files met muziek. Deze files hadden echter geen benaming meer. BV de file met een lied van AXEL RED kwam voor in de lijst maar zonder vermelding van de titel van het lied en de naam van de zangeres . Maar Google Play heeft dit allemaal terug in orde gebracht.

Nu zitten we nog met de files van de foto's . Ik wend mij tot u om te vragen of hiervoor een programma zou bestaan , die de foto's samen zou groeperen in een folder met bv de vermelding " doop van Louise". Bij elke file wordt wel een datum vermeld. Misschien samenbrengen op basis van de datum. Zelf kunnen we dan uitmaken op welk evenement of reis deze foto"s werden genomen.   

IK ben uiteraard de grote schuldige en ik ben beschaamd zo een ingrijpende vergissing te hebben begaan. Het zou mij eengenoegen zijn mocht ik mijn zoon enige hulp kunnen bieden om het " gedelete " te herstellen. 

Misschien zijn er onder de leden van dit forum specialisten, die ons met raad kunnen bijstaan. 

 

met dank bij voorbaat en een vriendelijke avondgroet

 

Anais

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ooooh wat erg :pray:

Neem eens deze link door.

Disk Drill wordt inderdaad vaak gebruikt door Mac gebruikers, zelf heb ik nog nooit nodig gehad.

 

Een aantal dingen kun je nog gewoon doen, maar sla vooral niets op, installeer geen nieuwe programma's en probeer niets naar je computer te streamen of te downloaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.