Ga naar inhoud

Nieuwe Laptop (of evt PC) voor Fruity Loops


Aanbevolen berichten

Hey,

Ik ben op zoek naar een nieuwe laptop. Maar omdat ik alles behalve technisch ben heb ik totaal geen kaas er van gegeten wat ik het beste kan kopen. Onderstaand meer info. Heeft iemand toevallig tips waar ik het beste op kan letten en wat een goede aankoop zal zijn?
 
Hij zal voor 90% gebruikt worden voor het produceren van muziek via Fruity Loops. De overige 10% zal bestaan uit vrij basic dingen (mails antwoorden, youtube, netflix etc).
 
Budget
Budget van €1000,- maar mijn mening is wel dat het niet persee op moet. Als een PC van €600 bij wijze van spreken ook voldoet dan doe ik dat uiteraard liever.

Benodigheden
Of het echt "nodig" is betwijfel ik, maar Fruity Loops heeft een buyers guide welke ik heb zitten lezen. Deze guide is alleen na mijn inziens wel iets té specifiek waardoor ik me afvraag of dat echt "verplicht" nodig is. Daarnaast ben ik niet de meest technische persoon dus kan alle zaken die in die guide zijn aangekaart ook niet volledig plaatsen.. Ter info: https://support.image-lin...edgebase/base.php?ans=214 (indien de link hier niet geplaatst mag worden mag deze uiteraard verwijderd worden) 

Als laatste, zoals hierboven al aangegeven adviseert Fruity Loops kort samengevat onderstaande. Dit lijkt mij wel heel té specifiek, niet?

- Windows 10 64 BIT of Windows 8 64 BIT
- Intel I7-8700 / i7-7700 of AMD Ryzen 1700X / 1800X
- 250 GB SSD OR 7200 RPM
- Soundcard supports ASIO Drivers
- Video card with two DVI or some combination DVI + HDMI + Displayport outputs

Alvast super bedankt voor jullie hulp!
 
P.S. Als een PC in de kosten vele malen goedkoper is dan zou dat wellicht ook in aanmerking komen.. Mijn laptop staat namelijk in 95% van de gevallen thuis..
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.