Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Captain Kirk

Microsoft kan verdwenen bestanden na oktober-update herstellen

  Aanbevolen berichten

  Microsoft beschikt over tools waarmee het bestanden van gebruikers kan herstellen die zijn verdwenen na het installeren van de Windows 10 October 2018 Update. De softwaregigant besloot de uitrol van de update tijdelijk te stoppen nadat gebruikers meldden dat ze bestanden na de upgrade waren verloren.

  Dona Sarkar, hoofd van het Windows Insider Programma van Microsoft, laat via Twitter weten dat Microsoft gedupeerde gebruikers kan helpen bij het terugkrijgen van hun bestanden. Hiervoor moeten gebruikers de helpdesk bellen. Deze gebruikers krijgen verder het advies om de computer in kwestie zo min mogelijk te gebruiken. Microsoft zegt dat het met een update zal komen zodra het de October 2018 Update weer gaat aanbieden.

   

   

  bron: security.nl

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Al moet je ermee opletten met die slagzin "Windwows kan deze bestanden herstellen" want er ontbreekt: meestal / dikwijls / soms / matig

   

  Want (lees al maar de eerste reactie op Security.nl : ) " Dat soort tools werkt echter alleen als de plek waar de verwijderde bestanden stonden op het medium al niet overschreven is "

   

  Leef dus maar niet direct op een roze wolk...

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    119

  Zeker wanneer snel dit soort tegenberichten komen, moet je al voorzichtig zijn. Ik sta ook niet voor niets niet vooraan als het gaat om dit soort nieuwe updates. Op mijn werk gaan alle scholen ook over op een nieuw systeem. Ook daar geef ik altijd aan pas als een van de laatste over te willen. Eerst maar alle kinderziektes eruit. :)

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.