Ga naar inhoud

Passer

Moderator
 • Aantal items

  8.257
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Passer

 1. Passer

  Start foto

  Lees dit even, misschien raak je er dan uit: https://www.windows-helpdesk.nl/zonder-wachtwoord-inloggen/
 2. Rolle, eigenlijk is Hekasoft een fluitje van een cent (maar je 'verdrinkt' er de eerste keer mogelijk in. Moest het installeren/uitpakken een probleem zijn: vertel het dan maar. Werken met Hekasoft: 1. je opent het programma 2. Je krijgt dit: (vermits ik Firefox gebruik staat hier bij mij natuurlijk Firefox, bezoek de website... en ook het icoon van Firefox. Bij jou zal daar mogelijk iets anders staan: Ik heb Hekasoft zo ingesteld dat hij alleen maar Firefox 'ziet') 3. Bij de knop Opties krijg je deze mogelijkheden:
 3. Hoeft niet: je kan met Hekasoft een back-up van je mailprog maken (er is een portable versie van: bovenaan de pagina staat de install-versie, wat meer onderaan (onder de groene balk) is de portableversie)
 4. 40.000 is al wel wat, al zijn het de 'praktiserende' leden die tellen natuurlijk. Maar goed: mooi van het forum (en van al onze voorgangers !)
 5. al denk ik dat het probleem nog niet opgelost is? Dus: TS schakelt het apparaat niet uit, maar gaat verder: hij verwijdert het elke keer - maar die webcam is als die kat: die webcam komt weer ! (en hij wil hem wèèèèg!!!) (klopt Robby1?)
 6. De site werd deze voormiddag gearchiveerd - daarmee dus...
 7. Yves, welkom op PCH. Mooi dat je het zelf zo vlug ontdekte en ook dat je het hier even vermeldt zodat latere lezers er ook hun voordeel mee kunnen doen!
 8. 'k snap het plaatje, maar de link met Porrelaars avatar ontgaat me
 9. ja hoor: En je kan kiezen voor het maken van een CD of van een stick
 10. ok, succes zou ik zeggen. enne: lees even dit hier (<klik!) en de andere dingen die in dat topic erachter komen. Je steekt er nog wat van op denk ik.
 11. 'k Hoop dat je een andere manier gaat vinden. En: graag meegedacht hé!
 12. Niet mijn terrein - missschien Abbs?
 13. Contact customer support: https://community.constantcontact.com/help-center (en hier hun antispam policy, moest het je interesseren: https://www.constantcontact.com/global/legal/anti-spam ) succes Quanty !
 14. En ik heb de veren in mijn nestje ook al opgeschud ! (en morgen is het rustdag voor mij want Abbs neemt de fakkel over! )
 15. ah, maar daar kan het natuurlijk ook zitten: je gebruikte blijkbaar een 'doorverwijs'link? Theo: een gouden raad: ALTIJD de èchte link van de site gebruiken, in dit gevaldus: gifplaatjes.nl Alleen: dat deed ik daarstraks zelf ook (dacht ik) en toch kreeg ik op Edge die malwaremelding. Of maakte ik daarstraks een typfout toen ik 'gifplaatjes.nl' in het venster typte? (kan jij niet weten natuurlijk ) Want nu net probeerde ik het opnieuw en kreeg noch in FF, noch in Edge een alarm voorgeschoteld. (ook niet na het reboten van mijn internetverbinding)... Mmm
 16. Ligt niet aan jou denk ik: kijk wat ik krijg als ik die open: Bemerk dat het daar dus NIET om die gifplaatjes-site gaat, maar dat het hier dus gaat om de site: thebestgame-enz Dus denk ik dat de gifplaatjes-site gecorrumpeerd is. (niet jouw systeem dus) Bedenkingen erbij: - door mijn malwerebeschermer werd dus een halt geroepen aan de 'link' die blijkbaar op die site aangebracht is - en krijg ik de keuze van het toch te riskeren of niet. Mogelijk krijg jij die keuze niet en is het gevaarlijk van toch door te gaan. - en: in FF (
 17. graag meegedacht Alain - en dus sluit ik het maar.
 18. Quanty, welkom op PCH. euh: wat is 'de nieuwsbrief' ? @abbs: Ik ging daarstraks al eens op zoek en kreeg bij het openen (http://r20.rs6.net/) dit te zien: Mijn UblockOriging protesteerde direct: 'k stond hem tijdelijk toe (geen protest van Defender noch van Mbam) en toen toonde hij dit: Misschien dat TS via die link gewoon eens contact opneemt met Customer support? (diè pagina werkt wel goed)
 19. Ik denk dat het makkelijker is van: a. nieuw document openen b. een oud document erin invoeren c. een naam geven (over het oude overschrijven) en opslaan. Dan moet je niet heel je document gaan overlopen. 'k vermoed dat dit gaat werken en dat je probleem gewoon is, dat in je oude documenten nog een niet-Nederlandse spellingscontrole zit ingebouwd/aangegeven. Probeer eens uit zou ik zeggen?
 20. Willem, àlles wat dan op je systeemschijf staat (je C dus) komt in die systeembackup. (je moet dan natuurlijk ook wel voor een systeembackup kiezen bij het maken enne: belangrijk: maak ook maar dadelijk een rescuedisk met het programma aan, want als je het vergeet en je moet een backup terugzetten, dan sta je daar...) succes! enne: graag gedaan Willem! (heb je er straks of zo vragen bij: stel ze maar hé)
 21. Passer

  USB Stick

  Vertel even wat je hiermee bedoelt: krijg je een foutmelding of een of ander bericht? Of: hoe wordt 'gezegd' (gemerkt) dat er geen stuurprogramma voor is? (hoe duidelijker en hoe meer gegevens: hoe vlugger en gerichter forummers een tip kunnen geven)
 22. Toch maar vragen: we spreken toch wel over een legale 2016 ?
 23. 'k Heb Word 2013 wel op mijn systeem, maar 'k werk er zelden mee (wordperfectgebruiker ) - maar 'k was toch maar even gaan gluren in mijn instellingen. Mijn scherm ziet er ook wat anders uit, maar ik merk in jouw scherm bovenaan rechts Autocorrectieopties. Vermits je andere instellingen goed staan, zou ik daar eens gaan rondsnuffelen? Als het hem dààr niet zit, weet ik het verder ook niet meer... Anderen?
 24. Staat het bij jou ook zo ingesteld?
 25. Zelf gebruik ik er EaseUSbackup and restore voor (freeversie)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...