Ga naar inhoud

Briefhoofd in document


Alfred Boland

Aanbevolen berichten

Het is een prima poging om op dit forum een GRATIS oplossing te zoeken voor een probleem waarvoor je een BETALING ontvangt van een klant, een commerciële dienstverlening dus. Ondanks uw prima referenties (zie hieronder), is dit probleempje in Word toch iets té moeilijk. U mag van ons niet verwachten dat wij uw zakelijke problemen oplossen. Tenzij u onze "vrijwilligers" daarvoor natuurlijk een vergoeding zou overmaken, die u aan uw klant hebt doorgerekend. 😁

 

Wat hebben wij gelezen ?

 

"Ik ben oude rot en jonge hond ineen. Van veel markten thuis, op papier en online. Grafisch vormgever en specialist in Photoshop, InDesign en Illustrator. Daarnaast heb ik zeer brede kennis van allerlei andere computer-applicaties, van SketchUp tot WordPress. Daarnaast ben ik zeer thuis in allerlei sociale media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter. Daarnaast ben ik fotograaf. Voor de gemeente Arnhem plaatste ik veel Instagramfoto’s van fraaie Arnhemse plekjes op hun facebook-pagina. In 2015 was er een tentoonstelling van mijn foto’s. Ik maak werk dat mensen mooi vinden. En waar ze enthousiast van worden, bijvoorbeeld over hoe mooi onze regio is. Doordat ik al jaren zowel in Nijmegen als Arnhem werk, heb ik een groot netwerk, vooral in de culturele wereld de non-profit hoek."

 

Dan moet dat probleempje in Word toch een makkie zijn. Ook zonder de GRATIS bijdrage van onze "vrijwilligers". Mocht u van plan zijn hiervoor een vergoeding aan PC Helpforum over te maken, dan willen wij wel eens meedenken. Ondertussen zetten we een slotje op dit topic.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • kape sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.